Om os

Hvem er Bike Point?

Vi er en stor familie med far Tommy, mor Helle og 3+3 børn - Maja, Andreas, Viktor, Cecilie, Josephine og Oliver. Far har i maaaaange år beskæftiget sig med butiksindretning og mor er ekspert i tal.

Vore børn arbejder eller studerer. Fælles for mor og far er, at vi har en fælles passion for at cykle og hygge os med det. (specielt far😊) Vi elsker naturen og elsker den så meget, at vi valgte at blive gift i Klosterheden d. 28.05.16 – En helt speciel oplevelse i en unik natur! Far har længe gået med en drøm om at beskæftige sig med at skabe dejlige oplevelser for andre og har fået en ide. – ”Bike Point Klosterheden”

Hvad er Klosterheden?

Klosterheden er Danmarks tredje største skovområde og rummer alle slags terræner - skov, bakker og hede. Der er et rigt dyreliv med alt, hvad man kan forestille sig, helt fra de mindste insekter, til de store brølende kronhjorte. Ja, og hvem ved hvornår vi ser Ulven, som også findes i vor skov et sted. Der findes også op mod 200 bævere, som det tydeligt ses på træerne omkring de sumpede områder, som bæverne befinder sig i. Træerne ligger nogle steder som et spil mikado, efter bæverne har haft tænderne i dem. Det er en stor oplevelse at se med egne øjne.

Vi ser ofte vildt på vore ture og sammen med den gode motion og friske luft er det ren terapi for krop og sjæl. Det er SÅ fedt!.

I Klosterheden er vi også beriget med masser af fedt MTB spor. Blå rute er en af Danmarks 10 spir og med den 50km lange rute er det en udfordring for enhver. Mindre kan også gøre det, så den halve blå rute er også et oplagt emne for en god tur i skoven. Udover det har vi masser af ”Cup-spor”/baner som udfordrer de fleste, uanset niveau. Kort sagt, så kan vi tilbyde ruter for alle.

Man kan også sagtens cykle i Klosterheden på en almindelig cykel på skovens mange skov- og grusveje.

Sådan gør I/vi hos Bike Point Klosterheden!

Åbningstider Bike Point:

Man-søndag: 08.00-21.00 *selvbetjening

Ved specielle lejligheder kan åbningstider udvides efter aftale.

*Selvbetjening betyder, at man ved køb af event, eller som medlem frit kan benytte Bike Point´s faciliteter. Klubhus m/Café, Omklædning, Toilet, Værksted, Gårdhave m/grill mm. Der må optændes i brændeovnen i Loungen, hvis man ønsker det. Der vil være selvbetjening af simpelt cykelgrej til turen i skoven, kaffe, the, øl og vand. Alt betales via MobilePay. Man behøver kun at være medlem eller betale ”dags-kort” hvis man benytter omklædningsrum, brændeovn, værksted og cykelvask. Besøg er gratis 😊

Ansvar:

Al færden hos Bike Point, i vore faciliteter, på veje og i skoven ifm. med cykelleje, arrangementer, guidede ture er på EGET ansvar. Bike Point fraskriver sig et hvert ansvar ifm. skader osv. som sker ifm. arrangementer hos Bike Point.


​Der kan opkræves erstatning hvis medlemmer/brugere laver skader eller hærværk på Bike Point´s cykler og faciliteter.

Ved misligholdelse af Bike Point´s husregler kan et medlem bortvises uden varsel og der tilbagebetales IKKE medlemskab, cykelleje eller andet.

Husregler: (der er ikke mange, men dem der er, overholder vi!) 😉

  1. Vi overholder alle færdselsregler i trafikken
  2. Vi overholder alle regler for færdsel i skoven
  3. Vi bruger cykelhjelm
  4. Vi viser hensyn til andre i skoven
  5. Sker der uheld hos Bike Point, på vejen eller i skoven, så hjælper vi hinanden
  6. Vi rydder op efter os selv. Både hos ”Bike Point” og i skoven

Betaling:

Alle betalinger skal være kontant eller via MobilePay på nr. 686747

Alle priser er inkl. moms.​

God fornøjelse hos Bike Point!​

Bestilling

Book

Trail House her!

Eller

Book

Værkstedet her!

Ring til os på tlf. 2135 9880 eller skriv

​til os på bikepoint.klosterheden@gmail.com

for yderligere information og øvrige bookninger

Betaling ved bestilling på MobilePay:

686747

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål omkring cykeludlejning eller cykel events.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Bike Point Klosterheden

CVR: 38970941

Adresse

Gudumlundvej 5

7620 Lemvig

​Kontakt